Скачать видео ;My approach to self-defence / Мой метод самообороны РАЗНОЕ, ХОББИ и РЕМЕСЛА Автор: Mikonosuke Kawaishi / Миконосуке Каваиси Название: My approach to self-defence / Мой метод самообороны Издательство: London, W. Foulsham & Co Год: 1957 Страниц: one hundred twenty five Язык: английский Формат: PDF Размер: 16МбМиконосуке Каваиси внёс огромный вклад в развитие дзюдо Бельгии и Франции, начав деятельность ещё в довоенные годы. Учителем Каваиси был мастер Курихара из объединения Бутоку-кай, конкурировавшего со знаменитым Кодоканом.Тем не менее, что касается приёмов самозащиты и той, и другой школы, все они в основе своей носили характер дзюу-дзюцу, активно используя ударную технику. Автор множества книг по спортивному направлению и ката дзюдо, в 1952 году Каваиси издаёт книгу «Мой метод самозащиты» на французском языке. Переиздание 1957 года на английском и предлагается в этом релизе. Первая часть книги позже многократно копировалась без указания автора (см. ниже). В первой части описаны приёмы самозащиты от всевозможных захватов, безоружных и вооружённых атак с преимущественным использованием боевых приёмов дзюдо. Вторая часть книги полностью посвящена «атеми» - ударам пальцами, кулаком, локтями-коленями, стопой и головой. Материал дополняют эмоционально выполненные подробные рисунки. Скачать - My approach to self-defence / Мой метод самообороны .com eighty five

Show description

Read Online or Download My method of self-defence / Мой метод самообороны PDF

Best housekeeping, leisure books

Download PDF by Claire Webb: Wedding Flower Sprays / Лепка цветов для свадебных тортов

Marriage ceremony Flower Sprays / Лепка цветов для свадебных тортов ДОМ и СЕМЬЯ, ХОББИ и РЕМЕСЛА Автор: Claire Webb Название: marriage ceremony Flower Sprays / Лепка цветов для свадебных тортов Издательство: Sugar thought Год: 1997 Формат: djvu Размер: 7,32 Mb скачать с депозита скачать с ifolder eighty five 1 2 three four five

La Couture pour les Nuls - download pdf or read online

Vous voulez coudre, mais il vous manque un peu de method ? Vous voulez économiser de l'argent en faisant vos ourlets, en posant vos fermetures Eclair et en créant vos propres modèles? Pas à pas, ce consultant vous enseigne tous les trucs et toutes les astuces de l. a. couture : remark utiliser une computer à coudre, confectionner un vêtement ou des coussins, faire des fronces.

Sandra экстра-выпуск для мужчин - download pdf or read online

Sandra экстра-выпуск для мужчин КНИГИ ; ХОББИ и РАЗВЛЕЧЕНИЯ Страниц44ФорматDjVКачество хорошееРазмер архива 2,5 Mb48 моделей для мужчин, связанных на спицах. Удобные, элегантные, красивые пуловеры, особенно связанные женскими ручками - лучший подарок любимому мужчине. . com zero

Extra resources for My method of self-defence / Мой метод самообороны

Example text

A savory bread crumb crust also proved to be a welcome addition to the exterior, turning our roast into a company-worthy dish. To prevent the crumb crust from falling off the roast when trying to remove the twine, we found it necessary to cut the twine and place the crust on the lamb towards the end of cooking, after the roast had roasted long enough to hold its shape. Cranking the heat up to 425 degrees for the remainder of the cooking ensured that the crumbs would brown and crisp. While our roast leg of lamb takes a little more effort than simply tossing it in the oven and walking away, we think the results are well worth it.

Brush with the remaining glaze reserved for serving, carve the lamb following the illustration above, and serve. BUYING LEG OF LAMB When you go to the supermarket, you will probably be able to buy either a whole leg (which we use for this recipe) or a half leg. When buying half, you can get either the sirloin (upper half) or the shank (lower half). We prefer the shank end simply because it’s easier to find. SIRLOIN END SHANK END CARVING BONE-IN LEG OF LAMB Grasp the shank bone with a kitchen towel and hold the leg at an angle to the cutting board.

Lay the lamb with the rough interior side (which was against the bone) facing up and trim away any fat and gristle. Press the meat flat to the counter and, following the illustration, cover the meat with plastic and pound to a uniform ¾-inch thickness. 4. Remove the plastic wrap and season the lamb with salt and pepper. Spread the reserved 1½ tablespoons herb mixture evenly over the meat, leaving a 1-inch border around the edge, then roll and tie the roast. Pat the roast dry with paper towels and season with salt and pepper.

Download PDF sample

My method of self-defence / Мой метод самообороны by Mikonosuke Kawaishi / Миконосуке Каваиси


by Mark
4.0

Rated 4.73 of 5 – based on 46 votes